Obvestila 2 MIN

Tehnični pregledi traktorjev in traktorskih priklopnikov - Gorenjska

Sporočamo vam, da bo teren traktorjev na Gorenjskem področju potekal v mesecu aprilu in maju.


Teren traktorjev na Gorenjskem

Vabimo vas na tehnični pregled in registracijo traktorjev ter traktorskih priklopnikov na terenu. Prisotni bomo na naslednjih lokacijah:

** Na označenih lokacijah smo po urniku prisotni dva ali več dni. Prosimo, da upoštevate zgoraj navedeni delovni čas, zaradi zakonsko priglašenega in dovoljenega obratovalnega časa. V kolikor bo proti koncu delovnika vrsta za tehnični pregled, vas vljudno naprošamo, da pripeljete traktor naslednji dan oz. nas pokličite na telefonsko številko 041 728 000.

Nekatere lokacije in termini so letos spremenjeni

  • Z letošnjim letom se termini tehničnih pregledov traktorjev na terenu spreminjajo. Čas opravljanja le teh bomo z leti postopoma skušali v celoti izvajati v mesecu aprilu.
  • Veljavnost vašega prometnega dovoljenja se lahko podaljša 30 dni pred potekom roka.
  • Preverite tudi veljavnost in usklajenost zavarovalne police ter se po potrebi predhodno dogovorite z zavarovalnimi agenti glede datuma zavarovanja.
  • Na Spodnjem Brniku letos ne bomo prisotni, zato vas vabimo v Cerklje ali Zalog. Prav tako stranke iz Nakla letos vabimo v Podbrezje oz. v poslovalnico Labore ali Primskovo, stranke iz Šenčurja pa v bližnje Velesovo.

Tehnični pregled na terenu je možen za traktorje, pri katerih konstrukcijsko določena hitrost ne presega 40 km/h in traktorske priklopnike do 3.500 kg največje dovoljene mase

Vse stranke, ki bodo opravile registracijo traktorja ali traktorskega priklopnika na terenu bodo prejele tudi darilo podjetja Gorenc.

Se vidimo!