Področja delovanja

Avtomobilizem je naše poslanstvo in naša strast. Z več kot 40-letno tradicijo vam danes ponujamo nova in rabljena vozila, servisiranje, preglede, zavarovanja in druge storitve. V REGIA GROUP d.d. pa smo aktivni tudi na drugih področjih. Kako lahko pomagamo vam?

Tehnični pregledi

REGIA GROUP d.d. je med vodilnimi podjetji za opravljanje tehničnih pregledov in registracij motornih vozil v Sloveniji. Naš cilj je strankam zagotoviti varno vožnjo ter prijazen in preprost dostop do vseh storitev in informacij, povezanih z njihovimi vozili. Strankam pomagamo zmanjšati stroške lastništva vozila.

Tehnični pregled vozil opravljamo za osebna vozila, tovorna vozila, traktorje in traktorske priključke, kolesa z motorjem, motorna in priklopna vozila do skupne mase 3500 kg.

Vabimo vas v najbližji REGIA CENTER. Tehnični pregled bodo opravili naši visoko strokovno usposobljeni pregledniki in vam z veseljem ustrezno svetovali glede varnosti vašega vozila. Stranke ocenjujejo naše storitve z oceno odlično. Skupino A1 d.d. smo preimenovali v REGIA GROUP d.d. in zavarovalno zastopanje iz A1 – KRITJE d.o.o. v REGIA KRITJE d.o.o.

Zavarovanja

Regia kritje d.o.o.

Poskrbimo, da ste varno na poti in da se s poti varno vračajo domov. V široki paleti storitev ponujamo vse vrste avtomobilskih, premoženjskih, nezgodnih in turističnih zavarovanj, ki zagotavljajo, da boste na varni strani, tudi če se vam zgodi kaj neželenega in nepredvidljivega.

Na voljo so vam naši izkušeni zavarovalni zastopniki, ki vam bodo z veseljem prisluhnili in vam strokovno svetovali ter prilagodili zavarovalna kritja vašim potrebam in pričakovanjem. V sodelovanju z vsemi najpomembnejšimi zavarovalnicami vam zagotavljamo široko in celovito ponudbo vseh zavarovalnih storitev.

Allianz
Generali
Grawe
Sava
Triglav
Coris

Nepremičnine

Program nepremičnin obsega investicije v nepremičninske projekte, razvoj novih in obstoječih nepremičninskih projektov ter naložbe v podjetja, specializirana za storitve nepremičninskega inženiringa.

iProjekt
DLC d.o.o.

Avtomobilizem

Avtomobilizem je naše poslanstvo in naša strast. Citroën, Dacia, Nissan, Opel, Renault in Peugeot so blagovne znamke, s katerimi živimo in rastemo že desetletja. V tej dejavnosti smo prisotni od začetkov avtomobilizma na Slovenskem. Z več kot 40-letno tradicijo danes ponujamo celovito paleto storitev na področju prodaje in servisiranja novih in rabljenih vozil, ki zajema ponudbo avtomobilskih nadomestnih delov in dodatne opreme.

Avtohiša Real
Avtohiša Vič
Avtohiša Kranj
Avto Moste
Remont Kranj

Motociklizem

Kot ljubitelji neskončnih cest in udobnih voženj sodelujemo z vrhunskima proizvajalcema motornih koles Honda in Ducati. Zastopamo tudi svetovno priznane proizvajalce motoristične opreme kot so Dainese, Shoei, Macna, Premier, Stylmartin, VR46, Alpinestars in druga. V veselje nam je, da vam lahko ponudimo najprimernejše motocikle po vaših željah in zanje tudi lepo poskrbimo z našimi servisnimi storitvami.

Honda
Ducati